Kapros tejszínes cukkini

 2010.07.21. 19:31

Hozzávalók:

  • 3 közepes cukkini
  • 1/2 teavaj
  • 1 csokor kapor
  • 1 fej vöröshagyma
  • 2,5 dl főzőtejszín
  • bors
  • delikát

Elkészítés:

A cukkinikat megmosom, magos részt kiszedem, apró csíkokra vágom. Teavajon megfuttatom a hagymát, rádobom a felvágott kaprot, majd a cukkinit. Sózom, borsozom, csipet delikáttal ízesítem. Fedő alatt puhára párolom. Vigyázzunk, ne pároljuk túl sokáig, mert szétesik a cukkini! Végül meglocsolom a tejszínnel és felfőzöm.

Én brokkoli fasírtot szoktam mellé készíteni. Hidegen, melegen az egyik legfinomabb nyári étel :)

A bejegyzés trackback címe:

https://tollastubu.blog.hu/api/trackback/id/tr152166881

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

szupertehen 2010.07.22. 17:57:17

húúú ez nagyon finom lehet!
süti beállítások módosítása